Premiile MUZZA: Gala Premiilor de jazz pentru anul 2016, la Hard Rock Cafe

Fundaţia MUZZA și Institutul Cultural Român organizează duminică, 2 aprilie 2017, ora 18.30, la Hard Rock Cafe din Capitală, Gala Premiilor de Jazz pe 2016-Premiile MUZZA. Ajunsă la ediţia a XV-a, Gala este un important eveniment anual pentru acest gen muzical, o adevărată sărbătoare pentru această breaslă ce îşi propune, ca de fiecare dată, să evidenţieze şi să premieze cele mai reuşite performanţe din acest domeniu în anul precedent.

Gala din acest an îi are ca invitaţi, printre alţii, pe multipremiatul pianist SORIN ZLAT (Marele premiu la Monaco, 2013 și Marele premiu la Jacksonville USA, 2015), pe tinerii muzicieni laureaţi ai unor recente concursuri precum ANAMARIA MARANDA, grupurile SECRET FORMULA, BORDER SPLIT și GROOVY BASTARDS, DUO KRISZTINA KOSZORUS–SASZ CSABA, autenticul bluesman ROBBIE SOUTHRMEN, ingeniosul DUO MARIA RADU-CRIN GRIGORE, interpreta OANA CĂTĂLINA BETA care va fi acompaniată de pianistului PUIU PASCU, vigurosul grup EKUE BAND (Cuba) și experimentații blues-mani din FLORIN GIUGLEA GROUP, care nu mai au nevoie de nici o altă prezentare pentru a stârni interesul publicului. Nu vor lipsi nici invitaţii surpriză.

Toate formaţiile premiate vor susţine micro-recitaluri de jazz şi blues.

Gala este organizată cu sprijinul unor instituţii, sponsori, parteneri media, muzicieni şi simpli prieteni, toţi având aceeaşi pasiune – jazzul.

Ediția din acest an a Galei se dorește un modest omagiu pe care îl aducem regretaților muzicieni plecați dintre noi în anul precedent: ADRIAN ENESCU, MARIN PETRACHE PECHEA și MARIUS POPP.

Evenimentul va fi prezentat de Anca Romeci şi realizat de Alexandru Şipa.

Detalii pe www.fundatiamuzza.ro