MUZICĂ | "I Love Paris" – Concert de jazz cu ocazia Sf. Valentin/Dragobete

MUZICa | "I Love Paris" - Concert de jazz cu ocazia Sf ValentinDragobete

Institutul Cultural Român de la Paris prezintă, cu sprijinul Institutului Maghiar din Paris, concertul de jazz tradiţional de Sf. Valentin/Dragobete, susţinut de Ramona Horvath şi trio-ul său, în 12 februarie, la ora 20:00.

Cu: Ramona Horvath – pian ; Nicolas Rageau – contrabas ; Philippe Soirat – percuţie ; Kimberly Gordon (invitată specială) – voce

 

Intrarea este liberă cu rezervare obligatorie la: accueil@instituthongrois.fr | +33 1 43 26 06 44

 

Concertul include compoziţii proprii ale Ramonei Horvath, prelucrări ale acesteia din repertoriul folcloric sau clasic românesc, şi care se regăsesc pe ultimul ei album, lansat în decembrie 2017 - Lotus Blossom, precum şi cunoscute cântece franţuzeşti şi o selecţiede piese tematice semnate Duke Ellington şi Cole Porter.

RAMONA HORVATH, pianistă de formaţie clasică, a absolvit Conservatorul Naţional de Muzică din Bucureşti. În 2003, se propulsează în universul jazz-ului, ca urmare a întâlnirii cu pianistul de origine română Jancy Korossy, icoană a jazz-ului internaţional. Ramona trăieşte la Paris, unde îşi continuă cariera în domeniul jazz-ului, formând un trio cu Nicolas Rageau la contrabas şi cu Frédéric Sicart la baterie.

Institutul Maghiar din Paris

92 Rue Bonaparte, 75006 Paris

12 februarie, ora 20:00