SERIE DE CONCERTE ELENA MÂNDRU QUARTET

Cvartetul Elena Mândru și Orchestra Simfonică din Heidelberg.

Data: 28.07.2017 și 2.08.2017.

Oră: 20.30.

Loc: Castelul Heidelberg.

Elena Mandru - voce / Tuomas Turunen - pian  / Arthur Balogh - contrabas /  Bobby Petrov - tobe /

Cosette Justo Valdés– dirijor

Nu se întâmplă des ca un cvartet de jazz să se întâlnească pe scenă cu o orchestra simfonică. Castelul din Heidelberg face posibil un astfel de moment inedit pe 28.07 și 2.08, când în grădinile sale se vor auzi ritmuri de jazz îmbinate cu muzică clasică. Solistă este Elena Mândru, una dintre cele mai valoroase reprezentante ale jazz-ului românesc și european. Elena Mândru, împreună cu Tuomas Turunen (pian), Arthur Balogh (contrabas) și Bobby Petrov (tobe) și Orchestra Simfonică din Heidelberg dirijată de Cosette Justo Valdés, vor interpreta compoziții proprii, precum și piese celebre de Leonard Bernstein și George Gershwin.

Mai multe informații aici

Bilete se pot achiziționa aici si aici.


Tandem Jazz Open Air cu Cvartetul Elena Mindru & Alexandra Lehmler.

Data: 30.07.2017.

Oră: 18.30 - 22.00.

Loc: C-HUB Kreativwirtschaftszentrum Mannheim, Hafenstraße 25 – 27, 68159 Mannheim.

Concertul face parte din seria de evenimente „Tandem Jazz Nights” inițiată de asociația Kulturtandem Heidelberg cu scopul de a oferi muzicienilor internaționali o platformă prin care se pot cunoaște și pot experimenta împreună, formând un tandem muzical. Cea de-a patra ediție a „Tandem Jazz Nights” va face posibilă întâlnirea pentru prima oară, pe scena în aer liber a hubului creativ C-Hub Mannheim, a cvartetului Elena Mândru cu saxofonista germană Alexandra Lehmler. C-HUB este un centru dedicat industriilor creative din Mannheim. Situat în cartierul Jungbusch, unul dintre cele mai multiculturale cartiere din Germania, în care conviețuiesc peste 150 grupuri etnice diferite, C Hub promovează intens prin evenimentele sale multiculturalitatea și diversitatea.

FB Event aici

Parteneri și sponsori: Kulturtandem Heidelberg, Philharmonisches Orchester Heidelberg, Finland-InstitutInterkulturellesZentrum Heidelberg, Ausländer- und Migrationsrat Heidelberg, Orientalische Musikakademie MannheimC-Hub KreativwirtschaftszentrumMannheim, 3alog HeidelbergJazznarts Records Mannheim, Elena Mindru Records.